Dr Herz Káposztaleves kapszula bemutatása

Sample Image

A nemzetközi szakirodalmak szerint a zsír és kalóriaszegény káposztaleves teltségérzetet okoz - úgynevezett negatív kalóriabevitel mellett miközben természetes úton ellátja a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi hatóanyagokkal. A káposztalevest eredeti formájában sokan alkalmazzák sikerrel fogyókúrához, méregtelenítéshez.

Hogyan hat a káposztaleves kapszula?

A Dr Herz Káposztaleves kapszula elősegítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és segíthet felgyorsítani a zsírlebontás folyamatát, valamint segíthet megakadályozni a zsírlerakódást. A káposztalevest a kórházi diétás étrend során is előszeretettel alkalmazzák, mivel a magas rost- és káliumtartalom salaktalanít.

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.

Ajánlott mennyiség: napi két kapszula

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől lezárva tartandó!

 

A Káposztaleves kapszula bemutatása! Rendeljen Ön is káposztaleves kapszulát! Káposztaleves kapszula

Hála a Dr Herz káposztaleves kapszulának azonban lehetőség van már arra is, hogy a káposztában található méregtelenítő és zsírégető hatóanyagokat kapszula formájában vegyük magunkhoz, mely jóval kevesebb mellékhatással jár, és kíméletesebben végzi a méregtelenítés folyamatát.

A Káposztaleves kapszula részletes ismertetése

Hívjon minket most!

+36 (72) 233 204